Produse la reduceri
10-03-2017

3-IN-1 Sterilizator electric cu aburi Philips-AVENT SCF284/03 de la eMAG

Postat de: admin
Friteuza Philips Airfryer XL HD9240/30 de la eMAG
Hrana uscata pentru pisici Kitekat, Vita & Legume, 12Kg de la eMAG

   Sterilizatorul electric cu aburi Philips-AVENT SCF284/03 este aparatul care nu trebuie sa lipseasca din nici o familie cu copil mic. Acesta are dimensiune reglabila, ocupa un spatiu minim in bucatarie si este adecvat pentru toate biberoanele cu gat ingust si larg. Cu acest sterilizator puteti obtine cele mai bune rezultate, rapid si in siguranta. Sterilizatorul are un ciclu de 6 de minute cu oprire automata, iar sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii daunatori.
   Philips AVENT SCF284/03 utilizeaza metoda de sterilizare practicata in spital, care este rapida, eficienta si nu presupune produse chimice. Este fabricat din materiale fara BPA si la capacitate maxima, sterilizatorul cuprinde sase biberoane. Aparatul este creat astfel incat sa cuprinda 3 configuratii: configuratie de dimensiuni mici pentru sterilizarea suzetelor, configuratie de dimensiune medie pentru sterilizarea pompelor de san, farfuriilor pentru copii mici, cutitelor si furculitelor si configuratie de dimensiuni mari pentru sterilizarea a pana la 6 biberoane. Are un pret accesibil, este rezistent, compact, simplu de curatat si usor de transportat.

3-IN-1 Sterilizator electric cu aburi Philips-AVENT SCF28403 2

Va recomandam si alte modele de sterilizatoare biberoane la super preturi:

- Sterilizator cu aburi Laica BC1005 pentru biberoane;

- Sterilizator U-GROW pentru 6 biberoane;

- Sterilizator biberoane 2 in 1 cu functie de gatire cu aburi.

Friteuza Philips Airfryer XL HD9240/30 de la eMAG
Hrana uscata pentru pisici Kitekat, Vita & Legume, 12Kg de la eMAG

Detalii si pret AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Lampa manichiura UV 36 Watt cu ventilator si senzor, 4 Neoane – L05 de la eMAG Bicicleta Pegas Drumet 27.5″ cadru 19” Verde Neon de la Emag Aparat auditiv digital VHP-701 129 dB de la eMAG Scutece deschise pentru adulti TENA Slip Original Plus Unisex L 30 buc de la eMAG