Produse la reduceri
31-01-2017

Analizor glicemie, colesterol, acid uric, EasyTouch GCU de la eMAG

Postat de: admin

   Diabetul este o boala grea, perfida si din pacate tot mai des intalnita. Pentru a o tine in frau si a va monitoriza cu atentie glicemia, aparatul EasyTouch GCU este alegerea cea mai potrivita. Acest aparat asigura nu doar masurarea glicemiei ci si a colesterolului, dar si a acidului uric din sange.
Analizatorul a fost testat in diferite laboratoare, este avizat de Ministerul Sanatatii si are certificare europeana CE. Aparatul are ecran LCD si memorii pentru rezultate:  200 pt glicemie, 50 pt colesterol, 50 pt acid uric. Masurarea se face simplu si rapid, pe baza unei picaturi de sange prelevata din deget si aplicata apoi pe bandeleta de test corespunzatoare. Timpul de raspuns este pentru glicemie 10 sec, acid uric 20 sec si colesterol 150 sec.
    Aparatul vine impreuna cu stiloul pentru intepatura, 25 ace de unica folosinta, 10 teste pt glicemie, 2 teste pentru colesterol, 5 teste acid uric, manual de utilizare, 2 baterii AAA. Tehnologiile cu care aparatul este dotat sunt de ultima ora: diagnoza in-vitro, Electrode-based Biosensor, astfel incat sa va bucurati de o masurare corecta ori de cate ori aveti nevoie.

Analizor glicemie, colesterol, acid uric, EasyTouch GCU 2

Va recomandam si alte modele de glucometre la super preturi:

- Glucometru Beurer GL 44;

- Analizor glicemie, colesterol si triglicerire, Multicare-IN, cu memorie si teste incluse;

- Analizor glicemie, colesterol, hemoglobina, EasyTouch GCH, ET-321, cu memorie si teste incluse.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit ITWD61252WEU de la eMAG
Scaun auto Krausman Safe de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

HoverSeat (Hoverkart) produs original HoverWheel scaunel compatibil cu orice tip de hoverboard de 6.5inch 8inch 8.5inch 10inch reglabil de la eMAG Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118 de la eMAG Frigider cu o usa Liebherr Premium KBes 4350 de la eMAG Trotineta electrica Freewheel Rider Trends Argintiu de la eMAG