Produse la reduceri
20-01-2017

Andrei Ciobanu – Suge-o Andrei! de la eMAG

Postat de: admin

   Andrei Ciobanu, autorul celebrului bestseller “Suge-o Ramona!”, revine cu al doilea volum al acestei povesti semi-amuzante: “Suge-o Andrei!”. Tinad cont de stilul inconfundabil din primul volum, un stil plin de umor si de buna dispozitie, dar si de suspans si mult dialog, cu siguranta si al doilea volum va avea cel putin succesul primului.

   Probabil ca multi dintre noi ne regasim in trairile lui Andrei, cel care incercand sa uite acea persoana care i-a dat la un moment dar lumea peste cap, are diverse aventuri si trairi, unele amuzante, altele neobisnuite, insa in fapt el nu cauta pe altcineva, ci se cauta pe el insusi.

   Pana in data de 13 Ianuarie 2017 veti putea face PRECOMANDA pentru aceasta carte, iar livrarile se vor face incepand cu acea zi.

Consola Sony Playstation 4 SLIM de la eMAG
Uscator de par Rowenta CV7720 la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Aparat tonifiere Techfit Generator Power AB 1000 Generator Negru de la eMAG Stepper cu maner si corzi HMS 8004 de la eMAG Aparat sudura (Invertor) Micul Fermier LV250S de la eMAG Generator de curent Atlas Copco QEP R7 50Hz 3P AVR 4500W trifazic de la eMAG