Produse la reduceri
26-07-2017

Aparat auditiv digital VHP-701 129 dB de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui aparat auditiv care sa va ajute in caz de hipoacuzie medie sau severa, va recomandam aparatul auditiv digital VHP-701, cu un sunet de iesire de 129 dB. Acest aparat de ultima generatie este extrem de performant, discret si este prevazut cu 2 tipuri de reglaj pentru volum digital, mod sunete inalte sau joase.

   Acest aparat vine intr-o cutie de protectie, se curata si se intretine foarte usor si este alimentat cu o baterie model AG5 de 1.5V. Pentru a opri cu totul aparatul este necesar sa deschideti compartimentul bateriei, iar cu ajutorul butonului de reglare digitala a timbrului sunetului se poate regla timbrul pentru a fi mai usor inteligibil pentru cei cu auzul scazut. Se poate purta la ambele urechi si este prevazut cu 3 dopuri siliconice de dimensiuni diferite care permit fixarea acestuia cat mai sigura in canalul auditiv.

aparat-auditiv-digital-vhp-701-129-db-2

Va recomandam si alte modele de dispozitive medicale la super preturi:

- Aparat auditiv extern, KANFO KF-909, amplificare min 50 dB, cu 6 BATERII ZincAir incluse, autonomie 6 LUNI;

- Cadru pliabil, Cadru pliabil, Ortocraft, Aluminiu, Gri, One size;

- Fotoliu rulant (Carucior cu rotile) cu antrenare manuala Dr. Happy JL809.

Bicicleta Pegas Drumet 27.5″ cadru 19” Verde Neon de la Emag
Scutece deschise pentru adulti TENA Slip Original Plus Unisex L 30 buc de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Dus portabil camping 40 litri de la eMAG Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150B de la eMAG Compresor aer fara ulei Steinhaus PRO-COM50OF cu 2 cilindri de la eMAG Hoverkart Negru (Hoverseat,Scaun) compatibil cu Hoverboard(scuter electric) de 6.5inch 8inch 8.5inch 10inch de la eMAG