Produse la reduceri
04-07-2017

Aparat foto digital Canon PowerShot SX420 IS 20MP de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti pasionat de fotografie sau doar doriti un aparat foto cu ajutorul caruia sa pastrati vii amintirile dumneavoastra, va recomandam aparatul foto digital Canon PowerShot SX420 IS 20MP de la eMAG. Veti putea captura imagini uimitoare si filme HD cu aceasta minicamera bridge pentru intreaga familie, care include un zoom 42x puternic, modul Inteligent automat, Wi-Fi si moduri creative si distractive intr-o carcasa compacta.

   Cel mai usor mod de a folosi acest aparat foto digital este in modul Auto, nu trebuie decat sa incadrati imaginea, iar aparatul permite modului Inteligent automat sa preia controlul si sa aleaga setarile perfecte ale camerei in locul dumneavoastra. Veti putea apropia detaliile aflata la distanta cu ajutorul zoom-ului de 42x, iar filmele se pot realiza in format HD (720p). Puteti partaja fotografiile sau filmele direct de pe aparat, puteti realiza copii de rezerva ale imaginilor noi pe servicii de tip cloud si surprindeti fotografii de grup superbe cu fotografiere prin wireless de la distanta de pe dispozitivul dumneavoastra inteligent.

aparat-foto-digital-canon-powershot-sx420-is-20mp-2

Va recomandam si alte modele de aparate foto compacte la super preturi:

- Camera foto instant Fujifilm Instax mini 8 roz;

- Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-HX300, 20MP, Black;

- Aparat foto digital Nikon COOLPIX A10, 16.1MP Negru + Card SD 4 GB + Husa + Incarcator cu 2 acumulatori.

Detector de alcool profesional PNI AT8060 de la eMAG
Aparat Ultrasonic Performant M234 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Puzzle D-Toys Imagini din Romania 1000 piese de la eMAG Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi de la eMAG Bicicleta Carpat MTB AL 26″ Disc V2654A Verde/Negru de la eMAG Lenjerie de pat Heinner Home 4 piese 100% bumbac de la eMAG