Produse la reduceri
23-03-2017

ATV CF Moto X8 CForce 800 de la eMAG

Postat de: admin

   Pasionatii de off-road se orienteaza de foarte multe ori catre ATV-uri puternice, care sa le ofere experinte de neuitat si multa adrenalina. Va recomandam ATV CF Moto X8 CForce 800 de la eMAG, un ATV foarte puternic, usor manevrabil si la un pret foarte competitiv, ceea ce il face un model de referinta pentru producator.

   Un motor in patru timpi cu 2 cilindri in V si o capacitate de 800 cc care ofera o putere de 62,5 CP, pentru experiente incredibile. Acest model poate fi folosit la munca, distractie sau chiar competitii sportive. ATV-ul se livreaza cu aparatori maini, jante din aluminiu, amortizoare pe gaz, protectii din plastic pentru brate, bila pentru remorca, spatar si scaun pentru pasager, troliu electric montat si o cutie textila, incluse in pret. Acest ATV se poate inmatricula. Culori disponibile: orange, rosu, gri.

ATV CF Moto X8 CForce 800 2

Va recomandam si alte modele de ATV-uri la super preturi:

- ATV LINHAI DRAGONFLY 500 S 4X4 2016;

- UTV CF Moto UForce 550;

- ATV Arctic Cat XR 700i Limited EPS 2015.

Aplica Disney Princess Philips de la eMAG
Side by side LG Door in Door GSJ961NEBZ No Frost de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Dezumidificator Electric cu Functie de Uscare Rufe de la eMAG Trotineta electrica Xiaomi Mijia de la eMAG “Irina Binder – Pana la sfarsit” de la Libris.ro Black Friday 2018 la eMAG