Produse la reduceri
07-11-2017

Bicicleta Electrica pentru Seniori FYSIC de la eMAG

Postat de: admin

   Orice persoana are nevoie sa faca sport, iar oamenii in varsta se pot bucura de miscare cu ajutorul bicicletei electrice pentru Seniori FYSIC. Odata cu inaintarea in varsta, muschii devin tot mai slabi si mai greu de antrenat, iar antrenamentul continuu este o conditie necesara pentru a asigura vitalitatea acestora. Bicicleta electrica FYSIC este foarte usor de folosit la orice varsta fiind foarte utila persoanelor cu musculatura slabita.

   Folosind bicicleta FYSIC beneficiati de un antrenor personal, produsul fiind foarte usor de utilizat atat de seniori, cat si de persoanele care se recupereaza. Bicicleta electrica FYSIC se foloseste din pozitia asezat, atat pentru antrenarea musculaturii picioarele, prin asezarea pe podea, cat si pentru antrenarea musculaturii bratelor, prin asezarea pe o masuta. Aceasta este dotata cu 5 programe distincte, afisaj detasabil si cu cinci grade diferite de dificultate.  Bicicleta are un cronometru reglabil si pedale cu curele pentru siguranta sporita. Picioarele au protectie de cauciuc, iar afisajul ne ofera informatii despre timp, distanta, calorii, viteza.

bicicleta-electrica-pentru-seniori-fysic

Va recomandam si alte dispozitive medicale la super pret:

- Puls-oximetru, CONTEC CMS-50D, cu pletismograma, ecran LED, puls 30-255, SpO2 0-99%;

- Aparat fizioterapie electrostimulare Tens 220V;

- Masa de masaj portabila- verde, cadru aluminiu.

Aparat de aerosoli 3A Turboneb de la eMAG
Perna pentru Gravida Fiki Miki Mis Mat cu husa de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Dus portabil camping 40 litri de la eMAG Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150B de la eMAG Compresor aer fara ulei Steinhaus PRO-COM50OF cu 2 cilindri de la eMAG Hoverkart Negru (Hoverseat,Scaun) compatibil cu Hoverboard(scuter electric) de 6.5inch 8inch 8.5inch 10inch de la eMAG