Produse la reduceri
17-03-2017

Bicicleta eliptica Xplorer Epic de la eMAG

Postat de: admin
Masina de spalat rufe Slim Hotpoint FMSG 623B de la eMAG
Scaun de birou ergonomic Kring Fit Mesh Negru de la eMAG

   Este foarte bine sa facem miscare zilnic, iar o bicicleta pe care sa o folosim in intimitatea caminului este ideala. Bicicleta eliptica Xplorer Epic va poate ajuta sa scapati de kilogramele in plus si sa va antrenati mai multe grupuri de muschi.Display-ul bicicletei indica timpul, viteza, distanta, pulsul si nu in ultimul rand caloriile consumate pentru a fi in permanenta in siguranta si efectua un antrenament eficient. Sistemul de franare este magnetic, iar manerele sunt prevazute cu senzori pentru puls.
   Ghidonul este reglabil, pentru o pozitionare cat mai corecta si rezistenta la pedalare are 8 trepte distincte. Bicicleta are un pret foarte bun, suporta pana la 100 kg, este rezistenta, simplu de montat si de mutat. Cele 8 nivele de dificultate sunt special gandite pentru ca sa poti obtine cele mai bune rezultate. Designul este conceput pentru a va oferi siguranta in timpul exercitiilor, iar materialul este de o calitate inalta.

Bicicleta eliptica Xplorer Epic 2

Va recomandam si alte modele de biciclete fitness la super preturi:

- Bicicleta fitness magnetica, Kondition, BMG-5700;

- Bicicleta fitness eliptica, Kondition, BEL-2700;

- Bicicleta spinning, Kondition, BSP-8700.

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint FMSG 623B de la eMAG
Scaun de birou ergonomic Kring Fit Mesh Negru de la eMAG

Detalii si pret AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Masina de gaurit cu percutie Steinhaus PRO-ID750 de la eMAG Videoproiector BenQ 3D MS527 de la eMAG Mouse iUni SpyMic MS1 cu Microfon Spion GSM de la eMAG Canapea extensibila Macaron Aramis Feeling 200 x 140 x 30 cm de la eMAG