Produse la reduceri
01-12-2017

Brad natural de Craciun Normandian Calitate GOLD 1.75 – 2.00 m de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand sarbatorile de iarna se apropie si toata lumea se aduna acasa, mesele sunt pline de bunatati si spiritul acestor sarbatori se simte tot mai tare, un brad de Craciun frumos impodobit va intregi acest tablou mirific, de aceea va recomandam bradul natural de Craciun Normandian Calitate GOLD 1.75 – 2.00 m de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest brad are inaltime intre 1.75 si 2.00 metri si este ideal atat pentru acasa, cat si pentru birouri. Forma coroanei este una conica, latimea la baza reprezentand aproximativ ½ din inaltime. Veti simti in toata casa mirosul de brad natural, ceea ce va oferi sarbatorilor o senzatie unica. Pentru o folosire cat mai indelungata se recomanda aerisirea camerei cel putin o data pe zi, amplasarea acestuia la distanta de surse directe de caldura si eventual pulverizarea lui in fiecare zi cu apa la temperatura camerei.

brad-natural-de-craciun-normandian-calitate-gold-1-75-2-00-m

Va recomandam si alte tipuri de brazi de Craciun la super preturi:

- Brad de Craciun Artificial Verde Natural Austria 220 cm si Suport Cadou;

- Brad natural in ghiveci, de 80 cm – ambalat de cadou;

- Brad natural de Craciun Normandian Calitate GOLD 2.25 – 2.50m.

Ceas Smartwatch copii iUni Kid90 de la eMAG
Ceas pentru Barbati Puma Speeder PU104031004 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Dus bucal portabil So Wash Trio 3 capete de la eMAG Scuter electric Wheel-E Kid roti 4.5 inch autonomie 10 km Albastru cu cotiere si genunchiere de la eMAG Robot de bucatarie Bosch MCM4100 de la eMAG Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE de la eMAG