Produse la reduceri
14-01-2016

Cafetiera Arzum Okka, Putere 710W

Postat de: admin
Sneakers dama Thelma
Pantofi dama Avery bej

    Cafea 100% naturală, gustul cafelei la ibric, reînviat și adus în secolul 21 de Arzum OKKA. Designul deosebit, materialele de cea mai bună calitate și faptul că ne-am inspirat din cele mai profunde tradiții turcești ne-au adus un binemeritat premiu Red Dot Design Award în anul 2014. Arzum OKKA reînvie tradiția cafelei turcești, la ibirc, aducând aroma deosebită și procedeul de preparare în secolul 21. Bogata tradiție moștenită este acum racordată la rigorile tehnologice, astfel, poți savura 500 de ani de experiență în prepararea cafelei direct în ceașcă, în confortul casei tale sau în birou, fără a avea nevoie pentru preparare de ibric, nisip sau foc! Gustul și aroma sunt unice, le veți întâlni doar în Turcia, totul este 100 % natural, doar apă și cafea! Aparatul Arzum OKKA vă permite să optați pentru una din cele trei dimensiuni de cafea, are o funcție de auto-curățare, motiv pentru care veți putea savura cea mai bună cafea turcească în liniște, fără a fi nevoie să vă gândiți la altceva. 

    Pe pagina produsului puteţi găsi toate specificaţiile tehnice ale acestei cafetiere, dar şi alte modele de cafetiere la cele mai bune preţuri.

Sneakers dama Thelma
Pantofi dama Avery bej

Detalii si pret AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Scara metalica Evotools 3 tronsoane de la eMAG Convector electric de podea Star-Light CTC2000G de la eMAG Convector de perete Tesy CN03150EIS de la eMAG Raft metalic 5 polite metal 175X90X40 cm de la eMAG