Produse la reduceri
24-01-2017

Camera Auto DVR 2Drive 3.0″ Full HD de la eMAG

Postat de: admin

    In ultimul timp tot mai multi soferi isi instaleaza pe masina, o camera auto, fie pentru a “vana” anumite incidente din trafic, fie pentru a avea anumite probe in cazul in care sunt implicati in anumite accidente usoare. Noi va recomandam camera Auto DVR 2Drive 3.0″ Full HD care vine impreuna cu un card de memorie Kingston microSDHC 8GB, Class 10 + Adaptor.

   Camera 2Drive 2DR-DVR30b are un ecran cu diagonala de 3 inch si realizeaza filmulete la o calitate deosebita cu ajutorul unghiului de vizualizare de pana la 170 de grade si a rezolutiei de 5MP, chiar si pe timp de noapte. Acesta camera este destinata sa functioneze atunci cand este alimentata de la incarcatorul auto, autonomia bateriei interne este de doar 180mAh ceea ce permite folosirea camerei in afara masinii doar 3-5 minute, atat pentru a filma, cat si pentru a realiza anumite fotografii in cazul unui accident usor.

   Camera DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD) si stabilizator electronic de imagine, iar inregistrarile sunt stocate in format .AVI pe cardul de memorie si pot fi redate cu Windows Media Player. Puteti seta functia Loop reconrding, iar atunci cand memoria cardului se umple, inregistrarile mai vechi se suprascriu. Pe cardul de 8GB puteti inregistra pana la 60 de minute in modul Full HD, dar puteti folosi un card de pana la 32GB pentru a putea inregistra mai mult timp.

Camera Auto DVR 2Drive 3.0 Full HD 2

Va recomandam si alte modele de camere video auto la cele mai bune preturi:

- Camera Auto DVR 2Drive EXECUTIVE 2.7″ Full HD, 12MP, 8 Leduri Infra Rosu + 1 Led Fill Light support Real Night Vision, cu card de memorie Kingston microSDHC 8GB, Class 10 + Adaptor;

- Camera auto DVR Prestigio RoadRunner 320i, Full HD, 2.0″, 12 MP;

- DVR auto SilverCloud Voyager S1200 full HD 1080p + card de memorie 8GB.

Tigaie clatite aluminiu Vanora Home Ivona de la eMAG
Lenjerie de pat Leunelle 200x200 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

HoverSeat (Hoverkart) produs original HoverWheel scaunel compatibil cu orice tip de hoverboard de 6.5inch 8inch 8.5inch 10inch reglabil de la eMAG Masina de paine Tefal Bread of the World PF6118 de la eMAG Frigider cu o usa Liebherr Premium KBes 4350 de la eMAG Trotineta electrica Freewheel Rider Trends Argintiu de la eMAG