Produse la reduceri
11-08-2017

Ceas Smartwatch pentru copii Vonino KidsWatch S2 de la eMAG

Postat de: admin
Trotineta KIDDY cu Lumini si Muzica Blue de la eMAG
Lampa solara de perete cu senzor miscare si lumina 8 leduri 1W 300lm de la eMAG

   Sa iti stii copilul in siguranta este cel mai important lucru si cu ajutorul ceasului smartwatch pentru copii Vonino KidsWatch S2 puteti sti unde este si ce face copilul dumneavoastra. Acest produs este un ceas de mana pentru copii cu functie de localizare si telefon mobil incorporate. Ceasul tine familiile conectate fara necesitatea de a cumpara copilului un smartphone. Durata de viata a bateriei este de pana la 48 de ore intre incarcari, in functie de conditiile de utilizare. Acesta are un buton SOS pe care copiii il pot apasa cu usurinta in caz de urgenta, dar si doua butoane de apel atribuite numerelor familiei.
   KidsWatch S2 functioneaza impreuna cu aplicatia Vonino Family Tracker care permite parintilor sa stea conectati, prin intermediul smartphone-ului, la activitatea copiiilor pe toata durata zilei. Folosind functia Traseu, poti verifica activitatea copilului pe parcursul zilei. Cu ajutorul acestui Smartwatch vei putea vedea intreaga activitatea a copilului pe parcursul intregii zile.

ceas-smartwatch-pentru-copii-vonino-kidswatch-s2-2

Va recomandam si alte modele de smartwatch-uri la super preturi:

- Ceas Smartwatch Huawei Watch W1, Black Leather Strap;

- Ceas Smartwatch Samsung Gear S3, Frontier, bratara activa silicon, IP68;

- Ceas Smartwatch E-Boda Smart Time 100, Negru.

Trotineta KIDDY cu Lumini si Muzica Blue de la eMAG
Lampa solara de perete cu senzor miscare si lumina 8 leduri 1W 300lm de la eMAG

Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Baby Monitor Audio Video Original iMK SP880 de la eMAG Patura Kring Fluffy 200×220 cm Rosu imitatie blanita de la eMAG Suport TV Plat/Curbat de perete Barkan 3420.B reglabil 29″-56″ 30 Kg Negru de la eMAG Robinet Electric Digital DELIMANO INSTANT WATER de la eMAG