Produse la reduceri
28-01-2017

Centura pentru slabit Rio de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru o slabire eficienta si constanta antrenorii de fitness recomanda centurile de slabit si una dintre cele mai bune produse din domeniu este centura pentru slabit Rio, SUTH. Aceasta centura promite pierderea de pana la 1 cm intr-o ora, asta in timp ce va puteti urma programul normal de zi cu zi. Centura are 2 nivele de temperatura, se bazeaza pe o tehnologie avansata de tip sauna si poate fi folosita atat de barbati cat si de femei.
   O puteti utiliza in intimitatea locuintei dvs., la orice ora si fara contraindicatii. Se foloseste pentru zona coapselor, temperatura poate fi controlata, iar telecomanda cu fir va este foarte utila. Acest tip de centura vine dotata cu un timer, folie bodywrap, gel accelerator si instructiuni de folosire.
   Desigur, in paralel cu utilizarea centurii, este necesar sa adoptati un stil de viata sanatos, o alimentatie bazata pe fructe si legume, dar si exercitii fizice. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, kilogramele in plus nu vor mai fi o problema, iar centura va va ajuta sa topiti centimetrii nedoriti si sa va tonifiati corpul.

Centura pentru slabit Rio 2

Va recomandam si alte modele de aparate fitness la preturi foarte bune:

- Bicicleta fitness pliabila, Kondition X, BC-1950;

- Banda de alergat electrica FitTronic A115, programe presetate, cheie siguranta, pliabila cu piston, programe presetate, roti pt transport;

- Centura pentru slabit Neopren Energy Fit 4801ns.

Scaun de masa Chicco Pocket lunch de la eMAG
Storcator de fructe si legume Philips Avance Collection HR1870/70 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Scaun Venezia Wenge Crem dungi stofa N de la eMAG Fotoliu Kring Sylvie Air cu recliner si trei trepte de confort de la eMAG Bicicleta fitness pliabila Kondition X BC-1950 de la eMAG Saltea SuperOrtopedica Lavanda Therapy Medical Bio Memory 14+2 Previ 160 x 200 cm de la eMAG