Produse la reduceri
14-03-2017

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSAEF Full NoFrost de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice fiabile si care sa satisfaca nevoile familiei dvs., va recomandam combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF, volum 289 l, clasa energetica Clasa A+, tehnologie Full NoFrost, inaltime 178 cm. Compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze reglabile, astfel se obtin temperaturi ideale in interiorul combinei si se reduce si consumul inutil de energie electrica.

   Raftul Easy Slide va permite sa aveti un acces mai usor la alimente, chiar si la cele care sunt asezate mai in spate, tragand de raft care se gliseaza spre exterior. In CoolSelect Zone puteti depozita alimentele la un nivel optim de temperatura, puteti seta 0 °C pentru carne si peste sau 3 °C pentru legume si fructe. Cutia congelatorului iese foarte mult in afara, ceea ce va permite organizarea foarte usoara a acesteia, chiar daca depozitati in ea pachete mari de alimente. Pe usa aveti un raft special pe care puteti aseza cutii mari de suc sau sticle mari de apa. Functia NoFrost mentine temperatura egala in toate colturile combinei pastrand alimentele perisabile proaspete si hranitoare si eliminand inghetul si impiedicand depunerea de gheata.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSAEF Full NoFrost 2

Va recomandam si alte modele de combine frigorifice NoFrost la super preturi:

- Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, No Frost, 319 l, Clasa A+, 6th Sense, Dozator apa, H 188.5, Alb;

- Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQB, 305 l, Clasa A+, No Frost, Dispenser apa, H 187, Negru;

- Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+, 321 l, Clasa A+, No Frost, H 201 cm, Silver.

Cadita hidromasaj Bosch PMF2232 de la eMAG
Tricicleta multifunctionala Coccolle Giro Verde de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Black Friday 2018 la eMAG Dus portabil camping 40 litri de la eMAG Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150B de la eMAG Compresor aer fara ulei Steinhaus PRO-COM50OF cu 2 cilindri de la eMAG