Produse la reduceri
13-07-2017

Complex de joaca cu tobogan Trufi Joy de la eMAG

Postat de: admin
Cos frigorific termoizolant pentru picnic Kring de la eMAG
Casti audio In-ear A+ SE35 Ultra bass de la eMAG

   Copilul dumneavoastra are nevoie de activitati zilnice care sa ii consume energia in plus si care sa ii dezvolte abilitatile practice, de aceea va recomandam complexul de joaca cu tobogan Trufi Joy de la eMAG, un complex alcatuit din turn de joaca, spatiu pentru nisip si tobogan.

   Complexul este realizat din stalpi masivi de 90×90 mm, este finisat fin si are marginile rotunjite, iar lemnul este tratat prin impregnare impotriva cariilor, ciupercilor, mucegai. Complexul este alcatuit din: tobogan de 240 cm, perete de escalada cu pietre speciale, o scara din lemn cu trepte din lemn esenta tare, rotunde, sigure pentru copii si 4 manere. Dimensiuni generale : 285 x 70 x h 210 cm , dimensiuni la baza turn 68×72 cm , inaltime platforma de la sol 125 cm. Este destinat copiilor cu varsta intre 3 si 10 ani si se poate monta foarte usor de catre client.

complex-de-joaca-cu-tobogan-trufi-joy-2

Va recomandam si alte modele de spatii de joaca la super preturi:

- Spatiu de joaca Smoby cu cos de baschet, Fun Center;

- Casuta de joaca cu tobogan Trufi Mia, cu terasa;

- Spatiu joaca Happy Hop – Hoop Bouncer.

Cos frigorific termoizolant pentru picnic Kring de la eMAG
Casti audio In-ear A+ SE35 Ultra bass de la eMAG

Detalii si pret AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Motosapa Ruris DAC 6000K de la eMAG Saltea SuperOrtopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ 160 x 200 cm de la eMAG Cancellulite – Gel anti-celulita cu absorbtie rapida si extract de Ginkgo biloba si cofeina de la eMAG Lampa manichiura UV 36 Watt cu ventilator si senzor, 4 Neoane – L05 de la eMAG