Produse la reduceri
09-12-2017

Cub din Lemn cu Multiple Activitati – Sun Baby de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru copiii mai mari de 18 luni, puteti alege ca si petrecere a timpului, un cub din lemn cu multiple activitati – Sun Baby. Acest produs reprezinta o jucarie interesanta, cu multiple activitati instructiv-educative pentru copii care ajuta la dezvoltarea capacitatii de coordonare a miscarilor. Pe o fata a cubului se gaseste o jucarie cu forme colorate, care pot fi mutate prin traseele decupate.

   Produsul destinat atat fetelor cat si baietilor, asigura dezvoltarea vederii, capacitatii de asociere-potrivire si coordonare ochi-mana. Fiecare latura a cubului contine jocuri cu piese din lemn, care pot fi utilizate in invatarea notiunilor de baza: cifre, multimi, forme si culori. Capacul cubului are atasat o jucarie spirala cu bile si forme de diferite culori, care pot fi mutate si aranjate intr-un mod amuzant. Jucaria are latimea de 25 cm, inaltimea de 45 cm si este vopsita cu vopsele non-toxice si pe baza de apa. Pe o latura a cubului se gasesc piese din lemn care se invart, pictate pe o fata cu cifrele de la 1 la 6, pentru ca bebelusii sa nu se plictiseasca si sa se distreze.

cub-din-lemn-cu-multiple-activitati-sun-baby-2

Va recomandam si alte modele de jucarii interactive copii la super preturi:

- Fidget Spinner Bontempi cu Bluetooth, boxa si lumini integrate, bleu;

- Jucarie SQUISHY cu revenire lenta – croissant;

- Jucarie – Tableta Talking Tom 3D.

Cric crocodil pe rotile 3 tone 16.5 kg de la eMAG
Patura electrica Mia HK 1064 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Aparat sudura (Invertor) Micul Fermier LV250S de la eMAG Generator de curent Atlas Copco QEP R7 50Hz 3P AVR 4500W trifazic de la eMAG Boxe Serioux 2.1 Cresto 500SD Albe de la eMAG Birou Marcu Pal melaminat 16 mm Stejar Ferrara de la eMAG