Produse la reduceri
06-11-2017

Difuzor pentru uleiuri esentiale Diffusair alb de la eMAG

Postat de: admin

   Daca iti doresti un difuzor pentru uleiuri esentiale, atunci poti alege sa folosesti Diffusair alb, ultrasonic cu functie aroma Wave si Timer. Tehnologia de emisie a vaporilor de apa prin ultrasunete permite distributia uleiurilor esentiale in aer mult mai eficient. Perioada de difuzare este lunga datorita rezervorului de capacitate mare pentru apa si atunci cand rezervorul este gol, aparatul se opreste automat.

   Aparatul este dotat cu programul Aroma Wave care ofera o perceptie mai buna asupra aromaterapiei si ajuta la economisirea de uleiului esential. Acest difuzor este ideal pentru incaperi de pana la 25 mp, iar capacitatea rezervorului este de 120 ml.
Cu functia Auto Wave, aparatul alterneaza automat perioadele de difuzare a uleiurilor esentiale si perioadele de pauza pentru o mai buna perceptie a parfumului. Culoarea apartului este alba si dimensiunile sunt inaltime, lungime si latime: 255x114x114 mm.

difuzor-pentru-uleiuri-esentiale-diffusair-alb-2

Va recomandam si alte solutii pentru aromaterapie la super preturi:

- Umidificator Medisana AH660 60067, Alb;

- Pulverizator de arome Beurer LA20, USB, 80ml, atomizare ultasonica, Alb;

- Aparat de aromaterapie Beper 70.411, 9W,Led pt iluminare in 7 culori, silentios, Alb.

Max White Expert White Periuta de dinti + Creion pentru Albire de la eMAG
Cuptor incorporabil Arctic AROIG21102 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zuleiha deschide ochii – Guzel Iahina (recomandare) Masina de paine Daewoo DBM600W 600 W 900 g 2 nivele de rumenire 12 programe Timer Alb de la eMAG Suflet de portelan – Andreea Lichi (recomandare) Brad de Craciun Artificial Verde Natural Atlanta Lux 150 cm si Suport Cadou