Produse la reduceri
04-03-2017

Fotoliu puf Lazyboy – Naoki Blue Sunset de la eMAG

Postat de: admin
Masina electrica de tuns gazonul Bosch Rotak 40 de la eMAG
Aparat de spalat cu presiune Mastery PRO-HPC14 de la eMAG

   Relaxarea este un moment important de care ar trebui sa ne bucuram cat mai des. Pentru a te relaxa asa cum trebuie, este necesar sa achizitionezi un fotoliu puf, cum ar fi Lazyboy – Naoki Blue Sunset. Acest fotoliu este stabil si confortabil, are o forma atragatoare si culoare albastra. Husa exterioara a fotoliului este detasabila, astfel incat se poate spala la masina, iar umplutura este formata din granule virgine de polistiren cu diametru constant in timp, fara clorflorcarbon si fara risc de dezvoltare a microorganismelor.
   Fotoliul este imputrescibil, nu absoarbe apa, nu prezinta riscuri pentru sanatatea oamenilor fiind neutru chimic si biologic. Lazyboy – Naoki Blue Sunset mentine coloana intr-o pozitie corecta datorita materialului durabil, nepretentios, de calitate superioara. Forma unica este cea de scoica, spatarul este tip lacrima si fotoliul are un maner pentru manipulare. Dimensiunile sunt: baza: L x l: 100 x 90 cm; inaltimea: 90 cm, inchiderea se face cu fermoar si tesatura plusata, cu firul scurt ofera senzatia delicata de confort si calitate.

Fotoliu puf Lazyboy - Naoki Blue Sunset 2

Va recomandam si alte modele de fotolii puf la super preturi:

- Fotoliu puf Lazyboy Junior Ted;

- Fotoliu para Beanbagshop, negru (piele ecologica);

- Fotoliu tip sac Bless, Verde deschis piele ecologica;

- Fotoliu sac tip minge Euroball, Rosu cu alb.

Masina electrica de tuns gazonul Bosch Rotak 40 de la eMAG
Aparat de spalat cu presiune Mastery PRO-HPC14 de la eMAG

Detalii si pret AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Motosapa Ruris DAC 6000K de la eMAG Saltea SuperOrtopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ 160 x 200 cm de la eMAG Cancellulite – Gel anti-celulita cu absorbtie rapida si extract de Ginkgo biloba si cofeina de la eMAG Lampa manichiura UV 36 Watt cu ventilator si senzor, 4 Neoane – L05 de la eMAG