Produse la reduceri
26-08-2017

Glob pamantesc iluminat Marco Polo 25 cm de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru cei pasionati de geografie si nu numai, globul pamantesc iluminat Marco Polo 25 cm este un produs ideal. Acesta are un diametru de 25 de cm, este dotat cu o lupa mobila pe meridian, iar stativul este confectionat din plastic. Globul are o inaltime de 36 cm, este multicolor si prezinta cartografia in limba romana. Oceanele sunt reprezentate in culori cu efect antic, iar fiecare tara este identificata printr-o culoare diferita fata de tarile vecine.
   Globul este iluminat prin lumina electrica si cablul are o lungime de 150 cm. Acest glob are o baza durabila si un meridian auriu, iar pe glob este desenata harta politica pentru un real ajutor. Indiferent de varsta elevului, globul se recomanda pentru intelegerea si aprofundarea notiunilor de geografie.

glob-pamantesc-iluminat-marco-polo-25-cm

Va recomandam si alte modele harti de perete si globuri pamantesti la super preturi:

- Glob pamantesc Arhi Design, cartografie in limba romana, suport plastic, 10.6 cm;

- Glob pamantesc iluminat Uranio 30 cm in relief cu harta fizica si politica in limba engleza;

- Harta de perete, Romania fizica, 160×120 cm.

Fierastrau vertical Bosch Professional GST 8000 E de la eMAG
Scutece incontinenta tip chilot pentru adulti TENA Pants Normal de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Fetita care a salvat Craciunul – Matt Haig (recomandare) Gemenele de la Auschwitz – Affinity Konar (recomandare) Aragaz Beko FSM62530DXMS 4 arzatoare Mixt Aprindere electrica integrata 60 cm Inox de la eMAG Stoic zi de zi: 366 de citate despre intelepciune, perseverenta si arta de a trai – Ryan Holiday, Stephen Hanselman (recomandare)