Produse la reduceri
22-12-2017

Glucometru PalmLab CODEFREE (fara calibrare)+ 10 teste + 10 lansete + auto-intepator de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui glucometru cu ajutorul caruia sa va testati glicemia si sa o puteti tine mereu sub control pentru a avea parte de clip minunate alaturi de cei dragi, va recomandam glucometru PalmLab CODEFREE (fara calibrare)+ 10 teste + 10 lansete + auto-intepator de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest model este foarte usor de utilizat si va poate oferi rezultatul in doar 7 secunde prin metoda de testare electro-chimica. Sistemul PalmLab are nevoie de o cantitate foarte mica de sange pe care testele o absorb prin capilaritate si astfel va ofera analiza corecta. Poate memora pana la 450 de rezultate, cu posibilitatea de a calcula automat 4 valori medii.

glucometru-palmlab-codefree-fara-calibrare-10-teste-10-lansete-auto-intepator-2

Va recomandam si alte modele de glucometre la super preturi:

- Glucometru CareSens N + 100 teste, testare rapida si precisa, nu necesita codare, Negru;

- Glucometru VivaChek Eco + 50 Teste VivaChek Eco;

- Pachet glucometru cu biosenzor, Medisana, MediTouch® 2 mmol/L /-/ 79034 si benzi testare glucoza Medisana MediTouch 2 (2 x 25 pcs).

Prelungitor cu tambur Bachmann 4 prize Schuko de la eMAG
Hidrofor 19L Steinhaus PRO-BOO19 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Scara aluminiu 3 tronsoane 3×11 trepte profesionala de la eMAG Ceas smartwatch Xiaomi Amazfit Bip Gri de la eMAG Masina de spalat vase Whirlpool ADP 301 IX 10 seturi de la eMAG Statie de calcat Tefal Efectis Anticalc GV6840E0 de la eMAG