Produse la reduceri
31-03-2017

Harta interactiva a lumii Momki de la eMAG

Postat de: admin
Apa de Parfum Thierry Mugler Alien, Femei, 60ml de la eMAG
Banda de alergare electrica Actuell 4000 inclinare automata de la Emag

   Pentru cultura generala a copiilor si pentru a le imbogati cunostintele, puteti achizitiona o harta interactiva. Harta interactiva a lumii Momki, BILINGV – ROMANA/ENGLEZA este o alegere inspirata si poate constitui un cadou educativ si util. Aceasta are 78 de tari interactive selectate din 192 de state membre ale Organizatiei Natiunilor Unite (ONU). Cu harta interactiva a lumii copilul dumneavoastra va invata lucruri uimitoare despre geografia lumii si se va distra jucandu-se.
   Copilul apasa pe o tara pentru a afla numele acesteia dar si alte detalii cum ar fi: capitale, limbi vorbite, regiuni ale lumii, drapeluri si curiozitati. Harta poate pune intrebari despre capitale, drapele, limbi vorbite, iar daca raspunsul este corect, jocul il felicita pe copil. Daca raspunsul nu este corect, jucaria da raspunsul corect, astfel incat copilul dvs sa poata invata cat mai repede. Harta poate fi agatata pe perete sau intinsa pe podea, are dimensiunile de 90 x 60 cm si functioneaza cu 3 baterii (AAA) LR03 (incluse).

Harta interactiva a lumii Momki 2

Va recomandam si alte jocuri educative la super preturi:

- Kendama SunRise Competition Street – verde;

- Jucarie interactiva Momki Speedy Doc;

- Yoyo Yoyofactory Velocity – verde.

Apa de Parfum Thierry Mugler Alien, Femei, 60ml de la eMAG
Banda de alergare electrica Actuell 4000 inclinare automata de la Emag

Detalii si pret AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Motosapa Ruris DAC 6000K de la eMAG Saltea SuperOrtopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ 160 x 200 cm de la eMAG Cancellulite – Gel anti-celulita cu absorbtie rapida si extract de Ginkgo biloba si cofeina de la eMAG Lampa manichiura UV 36 Watt cu ventilator si senzor, 4 Neoane – L05 de la eMAG