Produse la reduceri
18-02-2017

Incalzitor pentru biberon Philips-AVENT SCF355/00 de la eMAG

Postat de: admin
Boxe Logitech 5.1 Z506 de la eMAG
Fotoliu pentru masaj Beurer MC5000 de la eMAG

   Un incalzitor pentru biberoane este extrem de util si foarte folosit mai ales in primele luni de viata ale bebelusului. Philips-AVENT SCF355/00 este un incalzitor de calitate care incalzeste 150 ml de lapte foarte rapid, in doar 3 minute. Acest aparat asigura o folosire simpla cu o singura rotire de buton si este compatibil cu toate biberoanele, de orice dimensiune. Incalzitorul vine dotat cu un tabel de referinta pentru incalzire, pentru a avea mereu la indemana intervalele corecte. Viteza de incalzire a laptelui depinde de cantitatea de lapte incalzita si de temperatura sa initiala.
   In timpul incalzirii, laptele circula si se incalzeste uniform, fara a se forma puncte fierbinti in lapte. Acest aparat este esential, ocupa putin spatiu, este usor de transportat si de curatat si asigura incalzirea delicata si rapida. Cu ajutorul incalzitorului puteti chiar dezgheta laptele, mult mai in siguranta si intr-un mod delicat. Cu ajutorul lui Philips-AVENT SCF355/00 veti putea sa hraniti rapid bebelusul, chiar si cand sunteti plecati sau in timpul noptii.

Incalzitor pentru biberon Philips-AVENT SCF35500 2

Va recomandam si alte modele de incalzitoare si termosuri pentru bebelusi, la super preturi:

- Sterilizator si incalzitor Alecto BW-80 B Home & Car;

- Incalzitor si Termos Tommee Tippee pentru calatorii;

- Pachet Tommee Tippee Incalzitor electric pentru Biberoane + Cana Easy Drink, 230 ml, Verde, Cadou.

Boxe Logitech 5.1 Z506 de la eMAG
Fotoliu pentru masaj Beurer MC5000 de la eMAG

Detalii si pret AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Lampa manichiura UV 36 Watt cu ventilator si senzor, 4 Neoane – L05 de la eMAG Bicicleta Pegas Drumet 27.5″ cadru 19” Verde Neon de la Emag Aparat auditiv digital VHP-701 129 dB de la eMAG Scutece deschise pentru adulti TENA Slip Original Plus Unisex L 30 buc de la eMAG