Produse la reduceri
02-11-2017

Instalatie perdea luminoasa cu fulgi de nea de la eMAG

Postat de: admin

   Pana la sarbatorile de iarna nu mai este foarte mult timp si trebuie sa ne pregatim cu tot ceea ce este necesar. O casa impodobita si luminata este un must have al Craciunului si o instalatie luminoasa de calitate va face aceea perioada si mai speciala. Instalatia perdea luminoasa cu fulgi de nea, Kaemingk, cu LED, poate fi o solutie atunci cand nu stiti ce sa alegeti. Aceasta este coneputa pentru interior, are culoarea alba si poate impodobi cu succes orice coltisor din caminul dumneavoastra.
    Alimentarea se face la retea, are o lungime de 200 cm, inaltime de 120 cm si lungimea cablului este de 3 m. Raportul pret/calitate este excelent si lumina pe care o propaga este rece, iar modelul te va duce cu gandul la fulgii pufosi de afara. Cu aceasta instalatie veti obtine o atmosfera relaxanta, un aspect festiv al intregii case, eleganta si veti da dovada de mult bun gust.

instalatie-perdea-luminoasa-cu-fulgi-de-nea

Va recomandam si alte modele de instalatii de Craciun la super preturi:

- Instalatie eco 200 LED-uri, alimentata de apa si sare, 22 m, Tomshine;

- Instalatie de craciun, cablu Nano, 100 leduri, 10 metri, alb cald ZY1426;

- Instalatie perdea, 3 m / 3 m, 300 leduri, multicolor, 6012 M.

Troler Kring Practical Tourist 58cm de la eMAG
Costum medical dama S-line I de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12FORS de la eMAG Ruj Bourjois Rouge Edition Velvet 10 Don’t Pink Of It 7.7 ml de la eMAG Motocoasa Steinhaus PRO-BC43 1350 W de la eMAG Kart cu pedale F618 Air negru Kidscare de la eMAG