Produse la reduceri
27-01-2017

Mini stepper Kondition SS 032 de la eMAG

Postat de: admin

   Sportul este foarte sanatos ni se repeta mereu si nu trebuie sa neglijam necesitatea organsimului de miscare. Daca programul zilnic nu ne permite sa mergem la sala sau nu putem face prea multe activitati fizice in aer liber, putem sa ne achizitionam un stepper. Mini stepperul Kondition SS 032 este perfect pentru un fitness de calitate, oriunde si oricand.
   Acest aparat antreneaza muschii picioarelor, este destinat partii inferioare a corpului, lucreaza si tonifica fesierii, coapsele si gambele. Displayul digital iti furnizeaza mai multe informatii concomitent: numararea pasilor, cadenta, energie consumata, timp. Tratamentul pe care il puteti alege este fie orizontal, fie vertical, pedalele sunt anti-alunecare si cadrul rezistent. Puteti efectua exercitii diverse si la finalul programului va veti simti plini de energie, cu un tonus de invidiat. Nu ezitati sa investiti intr-un astfel de stepper pentru reducerea riscului afectiunilor cardiovasculare, incetinirea imbatranirii, imbunatatirea activitatii cerebrale.

Mini stepper Kondition SS 032 2

Va recomandam si alte modele de aparate fitness la super preturi:

- Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800;

- Bicicleta fitness magnetica, Kondition, BMG-5700;

- Aparat fitness Mediashop 2162 AB Generator.

Storcator de fructe si legume Philips Avance Collection HR1870/70 de la eMAG
Pilota bumbac cu tratament cu aloe vera Green Future Natura de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Dus portabil camping 40 litri de la eMAG Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150B de la eMAG Compresor aer fara ulei Steinhaus PRO-COM50OF cu 2 cilindri de la eMAG Hoverkart Negru (Hoverseat,Scaun) compatibil cu Hoverboard(scuter electric) de 6.5inch 8inch 8.5inch 10inch de la eMAG