Produse la reduceri
26-01-2018

Modul Inchidere centralizata PNI 288 cu telecomanda de la eMAG

Postat de: admin

   Daca doriti sa scapati de grija deschiderii/inchiderii masinii cu ajutorul cheilor in yala si sa preveniti uzura si chiar stricarea acestora, puteti apela oricand la un modul de inchidere centralizata cu telecomanda, de aceea va recomandam modul de inchidere centralizata PNI 288 cu telecomanda de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest sistem permite blocarea si deblocarea usilor si a portbagajului prin simpla apasare a butoanelor de pe telecomanda, iar acesta procedura este semnalizata prin semnal luminos pe telecomanda. Daca ati uitat in ce loc al parcarii ati lasat masina, functia speciala de detactare a masinii va va ajuta sa o gasiti, facand semnalizarile sa clipeasca de 5 ori. Se poate monta foarte usor, in pachet veti gasi 2 telecomenzi pe care le puteti lega de cheile masinii.

modul-inchidere-centralizata-pni-288-cu-telecomanda-2

Va recomandam si alte modele de alarme auto si senzori de parcare la super preturi:

- Senzori parcare Car Vision, 4 senzori spate, Negru mat;

- Senzori parcare cu display LED APS4;

- Senzori parcare spate Nissan Pathfinder KE51199901.

Bratara fitness TechONE™ H30 Pro BT 4.0 rezistenta la apa de la eMAG
Troler Samsonite Aeris Negru 82 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Generator curent ieftin Einhell TC-PG 3100 W benzina de la eMAG Minipiscina Caldera Spas Geneva 226x226x97 cm 6 locuri de la eMAG Piscina Rotunda cu cadru metalic 549X132 Ultra Frame de la eMAG Scaun de bar cromat ieftin Kring Lyon piele ecologica Negru de la eMAG