Produse la reduceri
20-08-2017

Mouse iUni SpyMic MS1 cu Microfon Spion GSM de la eMAG

Postat de: admin
Videoproiector BenQ 3D MS527 de la eMAG
Canapea extensibila Macaron Aramis Feeling 200 x 140 x 30 cm de la eMAG

   Un mouse cu microfon poate fi extrem de folositor atunci cand doresti sa protejezi familia, copilul, casa sau biroul. Mouse-ul iUni SpyMic MS1 cu Microfon Spion GSM are un pret bun si are o calitate inalta datorita ascultarii in timp real. Printr-un simplu apel telefonic de pe propriul dumneavoastra telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea mouse-ului spion.
   Prin activarea functiei de apelare vocala automata, veti fi sunat pe propriul telefon de catre dispozitivul GSM Spy in momentul in care acesta detecteaza zgomot. Se introduce in dispozitivul spy o cartela GSM din orice retea de telefonie si dupa conectarea mouse-ului spy la laptop sau PC, puteti suna pe numarul aferent cartelei introduse in aparat. Acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se discuta in preajma microfonului spion. Microfonul spion GSM ascuns in mouse, este unul dintre cele mai des folosite dispozitive de ascultare.

mouse-iuni-spymic-ms1-cu-microfon-spion-gsm-2

Va recomandam si alte modele de dispozitive spionaj la super pret:

- Reportofon Spion Ascuns Stick Memorie 4Gb cu Functie de Activare Vocala, 74 ore, Spy Expert;

- Mini Camera Spion Full HD + BONUS MicroSD 16 GB;

- Ceas Spion , Foto, Video, Reportofon, 8 GB, Silicon.

Videoproiector BenQ 3D MS527 de la eMAG
Canapea extensibila Macaron Aramis Feeling 200 x 140 x 30 cm de la eMAG

Detalii si pret AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Convector electric de podea Star-Light CTC2000G de la eMAG Convector de perete Tesy CN03150EIS de la eMAG Raft metalic 5 polite metal 175X90X40 cm de la eMAG Centrala termica in condensare Motan Sigma KDens 24 de la eMAG