Produse la reduceri
20-08-2017

Mouse iUni SpyMic MS1 cu Microfon Spion GSM de la eMAG

Postat de: admin

   Un mouse cu microfon poate fi extrem de folositor atunci cand doresti sa protejezi familia, copilul, casa sau biroul. Mouse-ul iUni SpyMic MS1 cu Microfon Spion GSM are un pret bun si are o calitate inalta datorita ascultarii in timp real. Printr-un simplu apel telefonic de pe propriul dumneavoastra telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea mouse-ului spion.
   Prin activarea functiei de apelare vocala automata, veti fi sunat pe propriul telefon de catre dispozitivul GSM Spy in momentul in care acesta detecteaza zgomot. Se introduce in dispozitivul spy o cartela GSM din orice retea de telefonie si dupa conectarea mouse-ului spy la laptop sau PC, puteti suna pe numarul aferent cartelei introduse in aparat. Acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se discuta in preajma microfonului spion. Microfonul spion GSM ascuns in mouse, este unul dintre cele mai des folosite dispozitive de ascultare.

mouse-iuni-spymic-ms1-cu-microfon-spion-gsm-2

Va recomandam si alte modele de dispozitive spionaj la super pret:

- Reportofon Spion Ascuns Stick Memorie 4Gb cu Functie de Activare Vocala, 74 ore, Spy Expert;

- Mini Camera Spion Full HD + BONUS MicroSD 16 GB;

- Ceas Spion , Foto, Video, Reportofon, 8 GB, Silicon.

Videoproiector BenQ 3D MS527 de la eMAG
Canapea extensibila Macaron Aramis Feeling 200 x 140 x 30 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Puzzle D-Toys Imagini din Romania 1000 piese de la eMAG Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi de la eMAG Bicicleta Carpat MTB AL 26″ Disc V2654A Verde/Negru de la eMAG Lenjerie de pat Heinner Home 4 piese 100% bumbac de la eMAG