Produse la reduceri
19-02-2017

Nebulizator cu piston U-Grow U430-N de la eMAG

Postat de: admin
ATV CF Moto CForce 450 L de la eMAG
Aparat de masaj WAHL Mini Wand Massager de la eMAG

   Atunci cand raceala si gripa ne dau batai de cap, un nebulizator este util si chiar necesar. Nebulizatorul cu piston U-Grow U430-N este indicat atat pentru copii cat si pentru adulti. Aparatul vine impreuna cu mai multe accesorii: masca pentru adulti, masca pediatrica, recipient „easyneb” pentru medicamente, adaptor pentru nas, racord pentru aer, adaptor pentru gura. Se foloseste usor, rapid, are un design modern si un raport pret/calitate excelent.
   Trateaza cu succes mai multe afectiuni respiratorii, de la gripa la un simplu guturai, laringita, bronsita sau pneumonie. Dimensiunile sunt de 195x183x110 mm, ocupa putin spatiu, este rezistent si compact. Accesoriile se pot curata si dezinfecta fara probleme, iar aparatul este indicat din primele luni de viata ale bebelusilor fara nici o problema. Nebulizatorul se alimenteaza la retea si respecta cerintele referitoare la siguranta si compatibilitatea electromagnetica.

Nebulizator cu piston U-Grow U430-N 2

Va recomandam si alte modele de aparate de aerosoli la cele mai bune preturi:

- Aparat aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026, Silentios;

- Nebulizator OMRON C28 Plus cu compresor;

- Aparat aerosoli Laica NE2003 cu piston.

ATV CF Moto CForce 450 L de la eMAG
Aparat de masaj WAHL Mini Wand Massager de la eMAG

Detalii si pret AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Lampa manichiura UV 36 Watt cu ventilator si senzor, 4 Neoane – L05 de la eMAG Bicicleta Pegas Drumet 27.5″ cadru 19” Verde Neon de la Emag Aparat auditiv digital VHP-701 129 dB de la eMAG Scutece deschise pentru adulti TENA Slip Original Plus Unisex L 30 buc de la eMAG