Produse la reduceri
15-12-2017

Rama foto digitala Serioux SmartArt 882MLED de la eMAG

Postat de: admin

   Amintirile cele mai dragi merita pastrate, iar pozele sunt primele care ne binedispun. O rama foto digitala este un gadget tot mai utilizat si extrem de practic, iar Serioux SmartArt 882MLED este de foarte buna calitate. Rama permite afisarea ceasului, a calendarului si a imaginilor, dar dispune si de functii precum copiere si stergere.

   Aceasta suporta vizualizarea in modul thumbnail si accepta carduri de memorie de genul: SD /MMC/SDHC/MS6. Pachetul pe care il achizitionati contine: rama foto, manual de utilizare, adaptor AC/DC, telecomanda. Suportul audio este Mp3 & WMA, iar cel video: MPEG1, MPEG2, MPEG4 (Divx4.0,Divx5.0, Xvid) si AVI. Rama este dotata cu mai multe moduri de afisare a imaginilor: succesiune de imagini, previzionare, marire, rotire. In momentul folosirii puteti ajusta luminozitatea, contrastul si saturatia si se pot alege mai multe viteze de succedare si tipuri de tranzitie.

rama-foto-digitala-serioux-smartart-882mled

Va recomandam si alte modele de rame foto digitale la super preturi:

- Rama foto digitala Hama Premium, 9.7″, Negru;

- Hama Rama foto digitala 7SLB slim 7″;

- Rama foto Pane multi op nickel Umbra.

Irigator bucal Dr. Mayer WT3100 de la eMAG
Fierastrau electric cu lant Steinhaus PRO-ECS20 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Aparat sudura (Invertor) Micul Fermier LV250S de la eMAG Generator de curent Atlas Copco QEP R7 50Hz 3P AVR 4500W trifazic de la eMAG Boxe Serioux 2.1 Cresto 500SD Albe de la eMAG Birou Marcu Pal melaminat 16 mm Stejar Ferrara de la eMAG