Produse la reduceri
30-12-2017

Razatoare Borner V6 Inox Neagra de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru ca o reteta sa fie gatita in timp record si fara prea multe eforturi, puteti apela la razatoarea Borner V6. Razatoarea este dotata cu lame din inox ultra-ascutite si contine 3 placute pentru o varietate de taieri. Borner V6 este usor de folosit si foarte simplu de curatat, este nevoie doar sa fie clatita sub un jet de apa.

   Produsul are o placuta pentru felii groase si subtiri si doua placute pentru fasii julienne de 3.5 mm si 7 mm. Pe langa razatoarea propriu-zisa veti primi un manual de instructiuni, un dispozitiv de siguranta ce acopera lamele in V si un suport de depozitare cu blocare de siguranta pentru suportul in V. Raderea pe care aceasta o ofera este de doua feluri:fina sau grosiera, iar materialele din care este confectionata sunt plasticul si inoxul. Razatoarea este compacta, rezistenta, simplu de depozitat si se poate folosi pentru raderea rapida a legumelor.

razatoare-borner-v6-inox-neagra-2

Va recomandam si alte modele de razatori si accesorii la super preturi:

- Razatoare din sticla – Borgonovo;

- Razatoare germana Original V cu 2 fete de taiere;

- Razatoare multifunctionala cu capac universal Fissler Q.

Espressor super-automat Saeco Moltio HD8777/11 de la eMAG
Troler Lamonza Superlight Gri 42 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Aparat sudura (Invertor) Micul Fermier LV250S de la eMAG Generator de curent Atlas Copco QEP R7 50Hz 3P AVR 4500W trifazic de la eMAG Boxe Serioux 2.1 Cresto 500SD Albe de la eMAG Birou Marcu Pal melaminat 16 mm Stejar Ferrara de la eMAG