Produse la reduceri
06-04-2017

Scanner portabil Iris IRIScan Book 3 de la eMAG

Postat de: admin

   Ai nevoie de un scanner portabil si nu stii care este mai performant si pe care sa il alegi? Scannerul portabil Iris IRIScan Book 3 ofera cele mai bune rezultate la un pret foarte bun. Puteti scana carti, reviste, ziare, scrisori si il puteti folosi oriunde doriti, fara calculator, reusind chiar sa convertiti documentele dvs. in fisiere editabile (Word, Excel, …). Folosirea lui este extrem de simpla: doar glisati pe documentul dorit de dvs. si scanarea dvs. va fi salvata automat direct pe cardul MicroSD, fiind pregatita pentru transferul pe PC-ul dvs sau Mac.
   Rezolutia optica de scanare este de 300 dpi, scanerul este fara fir, se alimenteaza cu baterii, are o greutate de 19 g, iar ecranul este de tip LCD. Sistemele de operare cu care scannerul este compatibil sunt: Microsoft Windows, Mac OS X, Linux si Unix. Transferul documentelor se realizeaza folosind USB catre orice dispozitiv si scanarea se face direct in format PDF sau JPEG. Formatul sau este A4, va puteti bucura de el la birou, in oras sau acasa, viteza de scanare este mare si dimensiunile sunt foarte mici.

Scanner portabil Iris IRIScan Book 3 2

Va recomandam si alte modele de scannere la super preturi:

- Scanner Canon LiDE 120, A4;

- Scanner portabil Canon imageFORMULA P-208II, A4;

- Scanner HP Scanjet Pro 3500, A4.

Prajitor de paine Star-Light TD-G750 de la eMAG
Troler Samsonite Pro Dlx 4 Tobacco 55 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Black Friday 2018 la eMAG Dus portabil camping 40 litri de la eMAG Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150B de la eMAG Compresor aer fara ulei Steinhaus PRO-COM50OF cu 2 cilindri de la eMAG