Produse la reduceri
30-01-2017

Scaun auto Krausman Safe de la eMAG

Postat de: admin
Analizor glicemie, colesterol, acid uric, EasyTouch GCU de la eMAG
Bicicleta magnetica Actuell KPR60180 de la eMAG

   Siguranta copilului in timpul deplasarilor cu masina este foarte importanta si un scaun precum scaunul auto Krausman Safe este ceea ce aveti nevoie. Acest scaun poate fi folosit si pentru fete si pentru baieti, suporta maxim 36 de kg si este destinat intervalului de greutate 9-36 kg.
   Se monteaza pe bancheta, foarte simplu si rapid, are centura care se prinde in 5 puncte ajustabile in inaltime si varsta indicata este de la 10 luni pana la 12 ani. Scaunul auto este dotat cu o husa detasabila si lavabila si tetiera ajustabila pe inaltime.Designul modern asigura nu doar confort ci si siguranta si protectie la impact lateral si PPE de absorbtie a energiei de spuma.
   Acest model de scaun asigura protectie corecta laterala pentru cap si umeri si este fabricat din materiale de buna calitate ce permit trecerea aerului. Scaunul are reductor reglabil pentru cap , dar si centuri  reglabile cu protectii suplimentare in jurul pieptului. Achizitionand acest scaun auto, nu veti avea neplaceri la montare si nu va veti mai face griji in legatura cu siguranta copilului in timp ce calatoriti.

Scaun auto Krausman Safe 2

Va recomandam si alte modele de scaune auto la super preturi:

- Scaun auto ISOFIX 2Drive SAG-24S, 9 – 36 Kg;

- Scaun auto 9-36KG U-GROW U208-STA cu imprimeu de stelute;

- Scaun auto Chicco Gro-Up, 9 – 36 kg, Race.

Analizor glicemie, colesterol, acid uric, EasyTouch GCU de la eMAG
Bicicleta magnetica Actuell KPR60180 de la eMAG

Detalii si pret AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Motosapa Ruris DAC 6000K de la eMAG Saltea SuperOrtopedica Medical Bio Memory Aquagel Air-Fresh Material Aloe-Vera 14+2 Previ 160 x 200 cm de la eMAG Cancellulite – Gel anti-celulita cu absorbtie rapida si extract de Ginkgo biloba si cofeina de la eMAG Lampa manichiura UV 36 Watt cu ventilator si senzor, 4 Neoane – L05 de la eMAG