Produse la reduceri
26-07-2017

Scutece deschise pentru adulti TENA Slip Original Plus Unisex L 30 buc de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unor scutece pentru adulti care sa protejeze pielea celui care le foloseste si sa previna scurgerile, va recomandam scutecele deschise pentru adulti TENA Slip Original Plus Unisex L 30 buc de la eMAG. Aceste scutece sunt prevazute cu laterale respirabile care permit aerului sa circule si astfel pielea ramane sanatoasa.

   Puteti aplica foarte usor acest scutec, se fixeaza in siguranta in orice pozitie, lichidul este mentinut in nucleul scutecului si tinut la distanta de piele. Materialele din care sunt realizate aceste scutece sunt testate dermatologic, iar tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul neplacut al mirosului de amoniac, oferind persoanei dragi o senzatie de prospetime si demnitate. De asemenea nu va trebui sa desfaceti scutecul pentru a verifica daca trebuie schimbat, este indeajuns sa priviti indicatorul de umezeala de la exterior care initial este galben, iar daca trebuie schimbat acesta va fi albastru.

scutece-deschise-pentru-adulti-tena-slip-original-plus-unisex-l-30-buc-2

Va recomandam si alte modele de scutece pentru adulti la super preturi:

- Scutece Chilot Seni ACTIVE BASIC Large 20;

- Aleze / Protectii pentru pat Seni Soft, 60 x 90 cm, 30 buc;

- Scutece tip chilot pentru adulti TENA Pants Normal, Unisex, L, 30 buc.

Aparat auditiv digital VHP-701 129 dB de la eMAG
Dus bucal portabil Waterpik WP-450 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Scaun Venezia Wenge Crem dungi stofa N de la eMAG Fotoliu Kring Sylvie Air cu recliner si trei trepte de confort de la eMAG Bicicleta fitness pliabila Kondition X BC-1950 de la eMAG Saltea SuperOrtopedica Lavanda Therapy Medical Bio Memory 14+2 Previ 160 x 200 cm de la eMAG