Produse la reduceri
22-08-2017

Set scule 33 piese Steinhaus de la Emag

Postat de: admin

   Atunci cand aveti ceva de reparat sau de mesterit aveti nevoie si de scule potrivite si rezistente. O trusa de scule va poate fi foarte utila si setul Steinhaus de 33 piese are un pret avanatjos si o calitate inalta. Setul contine un ciocan cu maner din fibra de sticla, un patent de 150 mm si un patent cu varf lung de 150 mm. In trusa veti gasi o cheie franceza de 150 mm, o ruleta de 3 m si o nivela torpedo de 220 mm.
   Pentru cele mai bune reparatii trusa dispune si de un cutter, un kit de reparatie, o surubelnita si 3 surbubelnite de precizie. Setul este dotat si cu 20 Biti cu suport, o centura cu catarama si o geanta transport. Trusa este utila si necesara, sculele sunt confectionate din cele mai bune materiale, iar raportul pret/calitate este excelent.

hdr

Va recomandam si alte seturi de scule la super preturi:

- Set 57 piese Steinhaus, Cheie clichet, Patent, Surubelnita si accesorii;

- Kit de reparatii profesionale, iFixit Pro Tech, 77 de instrumente;

- Trusa scule hobby Velleman 18 piese.

Placa de indreptat parul Remington Keratin Therapy Pro S8590 de la eMAG
Orga digitala Bontempi DJ cu 49 clape si amplificator de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Aparat sudura (Invertor) Micul Fermier LV250S de la eMAG Generator de curent Atlas Copco QEP R7 50Hz 3P AVR 4500W trifazic de la eMAG Boxe Serioux 2.1 Cresto 500SD Albe de la eMAG Birou Marcu Pal melaminat 16 mm Stejar Ferrara de la eMAG