Produse la reduceri
09-09-2015

Telefon Mobil Allview Smartphone X2 Soul CPU Octa-Core 1.7 GHz

Postat de: admin

    Dacă sunteţi în căutarea unui smartphone de ultimă generaţie, va prezentăm noul Allview Smartphone X2 Soul, CPU Octa-Core 1.7 GHz, memorie 2GB RAM, memorie interna 16GB Flash, ecran sAMOLED 5.0 inch (1080×1920), sistem de operare Android 4.2.

    Design ultra subţire şi elegantX2 Soul redefineşte conceptul de slim. Grosimea de numai 5,55 mm îl aduce în fruntea clasamentului celor mai subţiri telefoane din lume (în momentul lansării). Dimensiunile revoluţionare ale telefonului au fost obţinute prin utilizarea celor mai subţiri componente şi a tehnologiilor de ultimă oră. Îmbinare armonioasa între metal şi sticlă X2 Soul este construit din materiale premium, carcasa fiind fabricata în proporţie de 98% din metal şi sticla. Smartphone-ul este îmbracat în întregime în sticlă Gorilla Glass 3, care îi oferă o rezistenţă ridicată la zgârieturi, frame-ul lateral fiind fabricat dintr-un aliaj de aluminiu. În partea frontala, X2 Soul este acoperit de un strat din sticlă de 0,55 mm grosime. Stratul din spate este la fel de subţire ca patru coli A4, având o grosime de numai 0.40 mm. Display-ul Full HD SUPER Amoled de 5 inch îţi oferă un unghi mare de vizualizare, o claritate superioara a imaginii, un contrast puternic şi o luminozitate ridicată – totul cu un consum redus de energie. Imaginile sunt incredibil de clare datorita display-ului cu densitate ridicata a numarului de pixeli (441 ppi). Touchscreen-ul este dotat cu un senzor Atmel, datorită caruia telefonul poate fi utilizat cu manuşi sau cu mâinile umede.

    Toate specificaţiile tehnice le gasiţi pe pagina produsului, iar dacă doriţi să obţineţi un preţ bun la achiziţionare puteţi compara preturile acestui smartphone la MARKETONLINE sau EMAG.

Trening femei Puma Fun Poly Suit 83212309
Cardigan Signs

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Dus portabil camping 40 litri de la eMAG Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150B de la eMAG Compresor aer fara ulei Steinhaus PRO-COM50OF cu 2 cilindri de la eMAG Hoverkart Negru (Hoverseat,Scaun) compatibil cu Hoverboard(scuter electric) de 6.5inch 8inch 8.5inch 10inch de la eMAG