Produse la reduceri
25-06-2017

Televizor QLED Smart Samsung 49Q7F 123 cm 4K Ultra HD de la eMAG

Postat de: admin

   Cei de la Samsung au adus in piata o tehnologie inovativa, QLED care vine de la Quantum Dot light Emitting Diode, o tehnologie care imbunatateste foarte mult luminozitatea, contrastul si culorilor unui panoul LCD. Va recomandam televizorul QLED Smart Samsung 49Q7F, diagonala 123 cm, 4K Ultra HD de la eMAG, un televizor QLED care vine cu o serie de noi tehnologii si care va va oferi o experienta inedita si incredibila atunci cand doriti sa vizionati emisiunile sau filmele dumneavoastra preferate.

   Q7F va ofera mai multa profunzime si contrastre incredibile, dar si culori atat de vii incat aveti impresia ca vizionati imagini reale si nu va veti mai multumi niciodata cu ceva mai putin. Q Viewing Angle va ofera posibilitatea de a va putea bucura de cele mai vibrante culori, indiferent de unghiul din care priviti. Q Engine este mai rapid decat inainte, analizand continutul de pe ecran pentru a-ti oferi o imagine optima intotdeauna. Va veti putea bucura si de un design modern, se va monta foarte usor pe perete si nu veti avea grija cablurilor deoarece cu un singur cablu optic aproape invizibil, te poti conecta la toate dispozitivele.

televizor-qled-smart-samsung-49q7f-123-cm-4k-ultra-hd-2

Va recomandam si alte modele de televizoare QLED la super preturi:

- Televizor QLED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65Q8C, 4K Ultra HD;

- Televizor QLED Smart Samsung, 189 cm, 75Q7F, 4K Ultra HD;

- Televizor QLED Smart Samsung, 138 cm, 55Q7F, 4K Ultra HD.

Trusa pentru manichiura si pedichiura BaByliss 8480E de la eMAG
Balansoar Bright Starts cu Vibratii Bees and Buggies de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Dus portabil camping 40 litri de la eMAG Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150B de la eMAG Compresor aer fara ulei Steinhaus PRO-COM50OF cu 2 cilindri de la eMAG Hoverkart Negru (Hoverseat,Scaun) compatibil cu Hoverboard(scuter electric) de 6.5inch 8inch 8.5inch 10inch de la eMAG