Produse la reduceri
21-07-2017

Trotineta electrica Airwheel Z3 de la eMAG

Postat de: admin
Fidget spinner Saint Toys cu lumini jucarie anti-stres de la eMAG
Ulei NASHI Argan 100 ml de la eMAG

   O trotineta poate fi de un real folos ori de cate ori vrei sa ajungi cat mai repede undeva. Daca alegi o trotineta electrica nu vei avea parte decat de satisfactii si te vei bucura de o experienta deosebita. Trotineta electrica Airwheel Z3 este un produs benefic, poate prinde o viteza de 20 km/h si suporta o greutate de pana la 100 kg. Dimensiunile sunt de 75 x 97 x 37 cm, rotile sunt pneumatice, trotineta este reglabila, in functie de inaltimea pasagerului (60cm maxim), iar bateria este interschimbabila.
   Trotineta este solida, dotata cu un sistem multiplu de pliere, inclusiv pedalele, care o fac usor de transportat si simplu de depozitat. Acest produs este prevazut cu un sistem de asistenta la franare si o aplicatie pentru smartphone in care se poate vizualiza un set de date. Motorul are o putere de 350 W, capacitatea bteriei este de 162,8 Wh/4.4Ah si timpul de incarcare este 162,8 Wh in 120 min. Trotineta are o structura de baza atent modelata, cadrul principal este ultrausor fiind confectionat din magneziu.

trotineta-electrica-airwheel-z3-2

Va recomandam si alte modele de vehicule electrice la super preturi:

- Scuter Electric FreeWheel F1, roti 6.5 inch, autonomie 20 km, Negru;

- HOVERSEAT Smart Balance, Dispozitiv care se atasaza pe Scuter Electric;

- Scuter electric Ninebot Mini Pro by Segway, roti 10,5 inch, autonomie 30 km, viteza 18km/h, culoare negru.

Fidget spinner Saint Toys cu lumini jucarie anti-stres de la eMAG
Ulei NASHI Argan 100 ml de la eMAG

Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Amestecator Skil 1016 AA 1200 W de la eMAG Marsupiu Port Bebe Baby Carriers de la eMAG Troler American Tourister by Samsonite Palm Valley 67 cm de la eMAG Masina de taiat gresie si faianta profesionala Strend Pro ML524W-3 de la eMAG