Produse la reduceri
04-11-2017

Umidificator Beko ATH8130 rezervor 2 l de la eMAG

Postat de: admin

   Sanatatea este cea mai importanta si atunci cand medicul ne recomanda un umidificator este bine sa alegem un aparat de calitate. Umidificatorul Beko ATH8130 este un podus foarte bun, cu un pret excelent. Functia Heat, cu care este dotat aparatul, permite o umidificare mult mai rapida a aerului, accelerand procesul prin incalzirea zonei de evaporare pentru ca tu sa te simti confortabil cat mai repede. Pentru a evita pielea uscata, iritarea gatului sau craparea buzelor, umidificatoarele Beko ofera solutia perfecta. Selectand modul Turbo, umidificatorul va accelera ventilatorul interior la puterea maxima pentru a obtine un debit ridicat si o umidificare rapida a atmosferei.

   Cu functia E-Vapor, aerul este filtrat printr-o structura de tip fagure, creand un efect natural de evaporare, care permite o umezire uniforma a aerului. In timpul somnului, aparatul de umidificare va functiona cu un nivel al zgomotului extrem de mic si un nivel redus al luminozitatii afisajului. Beko vine insotit de un rezervor special care filtreaza particulele minerale din apa, pentru o dedurizare eficienta a apei utilizate. Aparatul este astfel creat, ca dumneavoastra sa obtineti beneficii maxime, cu investitii si eforturi cat mai mici.

umidificator-beko-ath8130-rezervor-2-l-2

Va recomandam si alte modele de aparate filtrare apa la super preturi:

- Dezumidificator Star-Light DHD-1218W, 12L/24h, 100m³/ora, Rezervor 2.6L, Display LED, Control Digital, Timer, Alb;

- Umidificator ultrasonic Daewoo DH150, Functie ionizare, Rezervor apa 5,5 l, Arie umidificare 30 mp, Filtru ceramic, Functie Nano Silver, Display LED, Control electronic grad umidificare;

- Purificator de aer Argo PURY, Prefiltru, Filtru HEPA, Filtru de carbon activ, Ionizare, Panou digital de comanda, Modul de noapte,Timer, Senzor de calitate aer.

Blender vertical - KitchenAid de la eMAG
Televizor LED Star-Light 24DM3500 60 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Puzzle D-Toys Imagini din Romania 1000 piese de la eMAG Aparat de aer conditionat Heinner Obsidian 12000 BTU Wi-Fi de la eMAG Bicicleta Carpat MTB AL 26″ Disc V2654A Verde/Negru de la eMAG Lenjerie de pat Heinner Home 4 piese 100% bumbac de la eMAG