Produse la reduceri
10-02-2017

Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca masina de spalat va lasa rufele imbibate de apa sau nu aveti unde sa le uscati iarna, un uscator de rufe este solutia ideala. Va recomandam uscatorul de rufe cu condensare Beko DU7133GA0, capacitate 7 kg, clasa de eficienta energetica B, 16 programe. Rufele sunt uscate printr-o miscare fluida, exact ca cea a valurilor marii, datorita desingnului special al tamburului si al paletelor, astfel pe langa uscarea eficienta se previne si deteriorarea rufelor.

   Functia auto-sifonare va lasa hainele netede si gata de purtat, acesta functie impiedicand incurcarea lor. Cu siguranta stiti ca blugii sau hainele tip “polar” se usuca mai greu, insa cu programul “Jeans” acesta nu mai reprezinta o problema. De asemenea programul “Baby Protect” si cel pentru camasi, asigura o uscare delicata si lasa hainele bebelusilor si camasile extrem de placute la atingere.

Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 2

Va recomandam si alte modele de uscatoare de rufe la super preturi:

- Uscator de rufe Electrolux EDP2074GW3, Condensare, 7 kg, LCD, Alb;

- Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420, 6th Sense, 8 kg, Clasa A++;

- Uscator de rufe Electrolux Inverter EDH3498RDE, Condensare cu pompa, 9 kg, Clasa A++, LCD Touch, Alb.

Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 3000 Cross Action de la eMAG
Aparat fitness Mediashop 2162 AB Generator de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Dus portabil camping 40 litri de la eMAG Cantar corporal de diagnostic Star-Light BFC-150B de la eMAG Compresor aer fara ulei Steinhaus PRO-COM50OF cu 2 cilindri de la eMAG Hoverkart Negru (Hoverseat,Scaun) compatibil cu Hoverboard(scuter electric) de 6.5inch 8inch 8.5inch 10inch de la eMAG