Carti
25-07-2023

A Patra Aripa – Rebecca Yarros (recomandare)

Postat de: admin

A Patra Aripa – Rebecca Yarros” este recomandarea noastra care vine din categoria “Literatura Universala” si ne prezinta lumea brutala a Colegiului de Razboi Basgiath, unde fiecare cadet isi pazeste spatele si nimeni nu stie daca mai prinde urmatorul rasarit!

Violet Sorrengail ar fi trebuit sa duca o viata linistita, inconjurata de carti. Ar fi trebuit sa fie in Cvadrantul Scribilor. Dar acum, la ordinele comandantului general, se alatura sutelor de candidati care isi doresc cu inversunare sa faca parte din elita Navarrei. Insa pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa te aleaga un dragon. Iar ei nu se leaga de oameni plapanzi. Puteti achizitiona cartea AICI!

16ApatraAripa

  Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Beyond the story: 10 ani de poveste BTS - BTS, Myeongseok Kang (recomandare)
Din cer au cazut trei mere - Narine Abgarian (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)