Carti
11-01-2022

Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)

Postat de: admin

   Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane” este recomandarea noastra care vine din categoria “Dictionare Romana” si este cu siguranta o lucrare care va poate ajuta sa aflati definitiile corecte ale cuvintelor.

   Prezentul volum este o editie noua, integral verificata si substantial imbogatita, a DOOM2 (2005), totalizand cca 64.500 de cuvinte, dintre care cca 3.600 sunt nou introduse, ca de exemplu: “breaking-news”, “all-inclusive”, “afterschool”, “take-away”, “like”, “fake-news” sau cuvinte “obisnuite”  precum: “colivareasa” sau “capsunar”. Daca doriti sa achizitionati acest dictionar, o puteti face AICI!

Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane

  Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

 

Iernile Sufletului - Katherine May (recomandare)
Cateva motive sa iubesti viata - Matt Haig (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Corector de postura Gemevo ONE pentru indreptare spate, coloana si umeri, Negru, Marime reglabila de la eMAG Lampa Circulara Tik-Tok cu diametru 26cm cu lumina Calda Rece Neutra Conectare usb de la eMAG Regina Elisabeta a II-a – Jean des Cars (recomandare) Secretele Palatului. Viata privata a Casei de Windsor – Tina Brown (recomandare)