Carti
25-06-2023

Drum fara prioritate – Marian Godina (recomandare)

Postat de: admin

   “Drum fara prioritate – Marian Godina” este recomandarea noastra care vine din categoria “Memorii Jurnal” si ne prezinta o serie de povestiri din viata privata, dar si din profesia de politist.

  De la farsele din copilarie la pataniile din cartier si de la primele autografe sau clinciuri publice la o viata de familie plina de aventura si dragoste, noua carte a lui Marian Godina ne invita la un exercitiu de autocunoastere si ne ofera prilejul de a ne ascuti spiritul critic.

Marian Godina nu mai merge la Politie in fiecare zi. Nu pentru ca ar fi fost dat afara, ci pentru ca se afla in concediu de crestere a copilului. Este inca politist, incepand cu luna decembrie a anului 2006, dupa ce a absolvit Scoala de Agenti de Politie “Vasile Lascar” din Campina. Din anul 2017 activeaza in cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale.

Cand isi lasa masca jos, Marian “descinde” in mintea cititorilor cu textele pe care le scrie cu mult umor, reusind de fiecare data sa schimbe in bine dispozitia oamenilor. Daca la serviciu Marian urmareste sa nu fie urmarit, pe pagina sa de Facebook este urmarit de peste 613 000 de oameni. Puteti achizitiona cartea AICI!

Godina

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Teoria iubirii - Ali Hazelwood
Regina Elisabeta a II-a - Jean des Cars (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)