Carti
27-01-2021

Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare)

Postat de: admin

  Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos” este recomandarea noastra care vine din categoria “Culegeri Auxiliare” si reprezinta un real ajutor pentru elevii care se pregatesc de Evaluarea Nationala.

   Lucrarea este organizata sub forma a 30 de teme gandite ca unitati de pregatire complexe, aflate in deplin acord cu programa scolara si cu nivelul de dezvoltare cognitiva a elevilor, care reflecta totodata, prin diversele tipuri de texte, un orizont de lectura adecvat varstei. Cele 60 de teste ramifica temele de lucru in doua directii: prima corespunde unui test sumativ integral, conceput in spiritul modelului de examen, care urmareste gradual mai multe directii ale observarii, ale intelegerii si ale valorizarii temei, sustinute cu imagini stimulative pentru inteligenta si creativitatea copiilor; a doua consta intr-un test de aprofundare conceput pe sase paliere generoase: A. Descopera textul! – B. Valorifica textul! – C. Vocabular, variatie stilistica, forme corecte – D. Ortografie, ortoepie, punctuatie – E. Gramatica – F. Compara textele!/Dincolo de text, a caror desfasurare isi propune, prin cei aproximativ treizeci de itemi variati, atat o abordare flexibila a textelor-suport, cat si compararea lor, in virtutea ancorarii in acelasi camp tematic. Toate cele 60 de teste au sugestii de raspuns, necesare pentru reglarea invatarii pe tot parcursul pregatirii pentru examen. Puteti achizitiona aceasta culegere AICI!

Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana - Clasa 8 - Mona Cotofan, Mihaela Dobos

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Vindecarea copilului interior - Stefanie Stahl (recomandare)
Noile aventuri ale lui Habarnam - I. P. Nosov (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)