Carti
27-07-2023

Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)

Postat de: admin

Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi” este recomandarea noastra care vine din categoria “Psihologie Practica” si este un ghid esential pentru oricine isi doreste sa-si acceseze puterea interioara si sa-si creeze viata pe care a visat-o.

Manifestarea este o imbinare a stiintei si a intelepciunii; este o filozofie de viata si o practica de dezvoltare personala care te ajuta sa-ti traiesti cea mai buna existenta.

In doar 7 pasi simpli, explicati in detaliu, si cu exemple din viata personala a autoarei, poti intelege cu adevarat arta materializarii celor mai profunde dorinte si crearea echilibrului interior.

Fie ca vrei sa atragi acea relatie sanatoasa si partenerul ideal, sa obtii jobul perfect ori sa-ti cumperi casa in care te-ai imaginat dintotdeauna, sau poate doar sa inveti sa te iubesti pe tine si sa nu te mai autosabotezi, cartea aceasta iti va arata concret, pas cu pas, cum poti ajunge acolo, oricare ti-ar fi destinatia:
• Formeaza-ti o viziune clara
• Elimina teama si indoiala
• Armonizeaza-ti comportamentul
• Treci testele Universului
• Imbratiseaza recunostinta
• Transforma invidia in inspiratie
• Ai incredere in Univers

Deblocheaza-ti resursele interioare si porneste in calatoria care iti va transforma visurile in realitate ca prin magie! Puteti achizitiona cartea AICI!

7Manifest

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Simon - Narine Abgarian (recomandare)
Pe frontul de vest nimic nou - Erich Maria Remarque (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)