Carti
09-07-2024

Metro 2033 – Dmitri Gluhovski (recomandare)

Postat de: admin

   “Metro 2033 – Dmitri Gluhovski” este recomandarea noastra din categoria “Carti pentru adolescenti, Young Adult”.

 

O sa mori. O sa-ti moara toti cei apropiati. N-o sa mai ai nimic. Un singur lucru va dainui – gloria celor cazuti.

In anul 2033, supravietuitorii unui razboi atomic planetar incearca sa-si continue existenta sub pamant, in statiile de metrou din Moscova, unde pericole nebanuite ii asteapta la tot pasul. In lupta cu Intunecatii – creaturi misterioase care traiesc la suprafata si care coboara in adancuri in cautarea oamenilor -, Artiom, personajul central al cartii, trece prin experiente care ii demonstreaza ca cel mai mare pericol pentru om raman tot oamenii. Metro 2033 este un roman apocaliptic ce cladeste un univers de cosmar pe ruinele lumii imperfecte a zilelor noastre.

 

Metro 2033 nu este doar o calatorie presarata cu intamplari iesite din comun, ci este o incursiune in psihicul uman, o calatorie ce exploreaza cele mai adanc inradacinate frici ale omului. – Fantasy Book Review

Metro 2033 - Dmitri Gluhovski

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Misiune fara sfarsit - David Goggins (recomandare)
Punk Requiem - Goran Mrakic (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)