Carti
09-07-2024

Punk Requiem – Goran Mrakic (recomandare)

Postat de: admin

Punk Requiem – Goran Mrakic” este recomandarea noastra din categoria “Literatura Romana”.

 

Un playlist pentru Timisoara de pretutindeni.

Ne plac povestile pentru ca viata fiecaruia dintre noi seamana cu una dintre ele. Sau cu mai multe ne spune, la un moment dat, unul dintre personajele carora scriitorul le da glas in Punk requiem, un soi de prequel al Povestirilor din garaj.

Si, citind cartea aceasta, nu veti face decat sa trageti cu ochiul la aceste vieti ale noastre, ale tuturor, si sa realizati, din nou si din nou, ca povestile ne inconjoara permanent, daca stim unde sa le cautam, si ca istoriile marunte sunt cel putin la fel de relevante si de spectaculoase precum cele oficiale. Mai ales cand sunt redate cu zvac, umor si un strop de nostalgie, asa cum numai un scriitor ca Goran Mrakic o poate face.

 

Cel mai mult apreciez la un scriitor capacitatea de a nu-mi da senzatia ca tocmai citesc ceva scris de un scriitor. Goran Mrakic face din Timisoara, in sfarsit, un personaj, iar Punk requiem este cartea sa de identitate. – Daniel Silvian Petre

Punk requiem, volum de debut, publicat acum intr-o forma noua, revizuita si adaugita cu doua proze proaspete, la noua ani distanta de prima editie, nu face decat sa demonstreze, daca mai era nevoie, de ce scriitorul banatean de origine sarba este o voce aparte in peisajul contemporan. Aici, in aceasta carte, sunt samburii literaturii sale, aici se vede limpede stilul care avea sa-l consacre, predilectia pentru subiecte, intamplari si personaje aduse parca dintr-o alta lume, pentru altfel de povesti, de fapt, scrise intr-un limbaj viu, antrenant. Si, poate cel mai important, cu textele lui Goran Mrakic chiar nu ai cum sa te plictisesti. – Eli Badica, coordonatoarea imprintului n’autor

Punk Requiem - Goran Mrakic

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Metro 2033 - Dmitri Gluhovski (recomandare)
Jurnalul unui pusti Vol.8: Ghinion cu carul - Jeff Kinney (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)