Carti
06-02-2024

Razboiul la lumina zilei. Seria Demon Vol.3 – Peter V. Brett (recomandare)

Postat de: admin

  “Razboiul la lumina zilei. Seria Demon Vol.3” este recomandarea noastra din categoria “Romane Fantasy”.

In noaptea cu luna noua, demonii ataca in forta, hotarati sa ii ucida pe cei doi barbati care pot deveni Izbavitorul, cel despre care profetiile spun ca ii va distruge odata pentru totdeauna. Arlen Barles, cunoscut acum drept Omul Pictat, poate infrunta orice demon, iar oamenii obisnuiti il urmeaza peste tot si vad in el Izbavitorul. Insa calea lui este una periculoasa si alaturi de el ramane doar neinfricata Renna Tanner, ea insasi in pericol sa cada prada puterilor magiei demonice. Ahmann Jardir a transformat triburile desertului Krasia intr-o armata care ucide demonii si s-a proclamat Shar’Dama Ka, Izbavitorul. Arlen si Jardir, pe vremuri buni prieteni, sunt acum dusmani inversunati. Dar cand hoardele se ridica pentru a da lovitura finala omenirii, trebuie sa-i invinga mai intai pe adversarii cei mai de temut: demonii din sufletul omului.

demon3

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Sulita desertului. Seria Demon Vol.2 - Peter V. Brett (recomandare)
Carti in limba engleza: The Concise 48 Laws Of Power - Robert Greene (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)