Carti
10-07-2024

Repetitii pentru iubire – Sarah Adams (recomandare)

Postat de: admin

   “Repetitii pentru iubire – Sarah Adams” este recomandarea noastra din categoria “Romane de dragoste, Carti romantice”.

 

• Autoarea bestsellerelor Tactica iubirii si Evadare la Roma.

Annie Walker isi doreste sa-si gaseasca sufletul-pereche – cineva care sa-i completeze viata simpla si linistita pe care o duce in micutul orasel Roma din Kentucky. Dar sa gaseasca barbatul ideal ar putea fi mai greu decat si-a imaginat. Dupa ce, la prima intalnire dupa cativa ani buni, isi aude partenerul spunand ca e “prea plictisitoare”, Annie incepe sa creada ca problema ar putea fi chiar ea. Este prea tarziu sa devina cocheta si amuzanta ca personajul feminin din filmul ei preferat? Poate ca are nevoie doar de un pic de practica… iar ea are in minte persoana perfecta pentru a o instrui: Will Griffin.

Will – bodyguardul tatuat care nu crede in dragoste sau casatorie, insa e expert in flirt si intalniri – s-a intors temporar la Roma, asigurand securitatea Ameliei Rose inaintea casatoriei cu Noah Walker, fratele lui Annie. El are un singur obiectiv personal in timpul serviciului: sa stea departe de Annie Walker si de orice alt posibil atasament fata de acest oras adormit. Dar, imediat ce se instaleaza, Will se trezeste insarcinat sa o ajute pe Annie sa se schimbe pentru a-si gasi dragostea vietii.

 

Printre intalnirile fierbinti strict “educative”, Annie descopera ca exista mai multe straturi in atitudinea stoica obisnuita a lui Will. Pe masura ce liniile prieteniei lor devin periculos de neclare, Annie se razgandeste asupra barbatului ei ideal. Poate ca viata ei amoroasa nu trebuie sa fie perfecta – trebuie doar sa fie reala.As vrea sa raman in povestea acestei carti pentru totdeauna… Schimburile de replici spirituale si intamplarile amuzante va vor face sa ii indragiti pe Will si Annie inca de la prima pagina. – B.K. Borison, autoarea seriei “Lovelight”

Repetitii pentru iubire - Sarah Adams

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Croitoreasa din Paris - Georgia Kaufmann (recomandare)
Misiune fara sfarsit - David Goggins (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)