Carti
20-01-2023

Secretele Palatului. Viata privata a Casei de Windsor – Tina Brown (recomandare)

Postat de: admin

   “Secretele Palatului. Viata privata a Casei de Windsor – Tina Brown” este recomandarea noastra care vine din categoria “Istorie Universala” si prezinta povestea Casei Windsor de la moartea printesei Diana pana la cea a reginei Elisabeta a II-a.

   Poate supravietui monarhia britanica? Sau se va adapta la rigorile timpuluiprezent, dominat de social-media?

Va recomandam si Rezerva – Printul Harry.

   Moartea reginei Elisabeta a II-a este o piatra de hotar. Cu ea, s-a incheiat, cu adevarat, secolul XX. Stralucitul monarh a fost, in viata publica, garantul rabdator si responsabil al echilibrului politic, iar in viata privata a fost un om cu sentimente, bucurii si tristeti. Si cu un orgoliu bine controlat…

Astazi, cea mai cunoscuta familie monarhica a lumii, Casa de Windsor, se afla in fata unei provocari cruciale: va putea ramane in fruntea statului britanic, ridicandu-se deasupra problemelor personale ale membrilor ei?

Va recomandam si Diana. Povestea unei printese spusa de ea insasi – Andrew Morton.

   Beneficiind de o documentare exceptionala, marele merit al Tinei Brown este acela ca ne ofera, critic si credibil, povestea din spatele usilor inchise. Navigand printr-o multime de situatii, cu fel de fel de nuante, cititorii inteleg de ce este important protocolul vietii publice si cat de restrictiva este viata privata in familia monarhica britanica.

   Pe parcursul lecturii, cand prin fata ochilor se desfasoara zeci si zeci de scene oficiale sau de familie, ii vedem pe protagonisti disecati cu obiectivitate. A fost Diana un inger sau, mai degraba, un demon? Cat de diferiti sunt cei doi copii ai ei, William si Harry? De ce printul Charles a preferat-o pe Camilla si nu pe Diana? Este Kate Middleton – dupa disparitia Elisabetei a II-a – cea mai puternica figura a Casei de Windsor? Ar fi putut deveni Meghan Markle o noua Diana?

   Si, nu in ultimul rand, o intrebare care bantuie permanent prin paginile cartii: are presa intotdeauna dreptate?

Puteti achizitiona cartea AICI!

3Secretele

  Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Regina Elisabeta a II-a - Jean des Cars (recomandare)
Diana. Povestea unei printese spusa de ea insasi - Andrew Morton (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Corector de postura Gemevo ONE pentru indreptare spate, coloana si umeri, Negru, Marime reglabila de la eMAG Lampa Circulara Tik-Tok cu diametru 26cm cu lumina Calda Rece Neutra Conectare usb de la eMAG Regina Elisabeta a II-a – Jean des Cars (recomandare) Secretele Palatului. Viata privata a Casei de Windsor – Tina Brown (recomandare)