Carti
25-06-2024

Secretele pe care le-am lasat in urma – Soraya M. Lane (recomandare)

Postat de: admin

   “Secretele pe care le-am lasat in urma – Soraya M. Lane” este recomandarea noastra din categoria “Carti pentru adolescenti, Young Adult”.

In 1940, Franta este sub ocupatie nazista, iar armata britanica se afla in curs de evacuare. Personalul unui spital de campanie trage la sorti pentru sansa de a ajunge la Dunkerque, iar Cate, una dintre asistente, este nevoita sa ramana in urma. In pragul sosirii inamicului, reuseste sa fuga, salvand unul dintre pacienti si, dupa o calatorie periculoasa, ajung sa se refugieze in casa Elisei si a lui Adelaide. Cele doua surori adapostesc deja alti soldati britanici, riscandu-si vietile intr-un joc periculos cu dusmanul, aflat tot mai aproape. Cand primejdia pandeste la orice colt, pana unde ar merge oamenii ca sa-i protejeze pe cei dragi? Si ce sunt dispusi sa sacrifice de-a lungul acestui drum?

Secretele pe care le-am lasat in urma - Soraya M. Lane

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Familia Radley - Matt Haig (recomandare)
Surorile - Claire Douglas (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)