Carti
05-05-2024

Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria – Nicolae C. Paulescu (recomandare)

Postat de: admin

   “Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria” este recomandarea noastra din categoria “Biografii/Memorii/Jurnale”.

- Numele de Paulescu este al unui om care a trait cu toata evlavia si frica de Dumnezeu. Un nume mare pentru romani, in special pentru tineretul de asta zi, azi cand a disp arut notiunea de neam, de elita a neamului no stru.
- Paulescu ramane pentru noi unul din cei mai mari ctitori ai valorilor nationale si crestin-ortodoxe. A fost persecutat toata viata. Dupa 2 ani de studii stralucite in Franta, desi a fost rugat sa ramana la catedra de fiziologie a facultatii din Paris, a refuzat spunand ca „ma duc sa lucrez in tara mea”. Venit in tara a fost supus persecutiei toata viata, pana la moarte. in permanenta s-a situat de partea adevarului si nu a facut niciun compromis, a taiat in carne vie.
- Cand ati auzit de Paulescu, in inchisoare sau dupa ce ati iesit din inchisoare?
- Nu, inainte de inchisoare. Eram inca la Manastirea Durau cand il citeam pe Paulescu. Eram foarte curios sa-l cunosc pe omul acesta. Prima carte pe care am citit-o era aceasta, Spitalul, o carte care a facut furori in toata tara. Cel mai adanc ateu, daca o cite,ste vine la credinta si se pune pe metanie. – (din interviul cu Parintele arhimandrit Iustin Parvu, 21.11.2010 – Manastirea Petru Voda)

Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria - Nicolae C. Paulescu

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Mita Biciclista si alte femei fatale de altadata - Dan-Silviu Boerescu (recomandare)
Spune da vietii. Orice s-ar intampla - Viktor E. Frankl (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)